Nieuw platform – Nieuws en U – moet actieve lezers trekken.

Twee kindervoetjes; het begin van iets nieuws, in een veranderende wereld. Vandaag werd het nieuwe platform voor de actieve lezer gelanceerd met de naam Nieuws en U. De  site richt zich op de actieve lezer met een focus op meer interactie met de lezer. De uitgever is van mening dat er behoefte is aan meer onafhankelijke media en hoopt hiermee een bijdrage te leveren. Nieuws en U vraagt lezers actief hun mening te geven over nieuws, om zelf artikelen te schrijven en in te sturen.

De uitgever: ‘Steeds meer media is in handen van slechts een paar bedrijven en dat leidt tot verschraling van de berichtgeving. Bovendien lijkt er in de huidige maatschappij voor enige kritiek of afwijkende mening geen plaats meer te zijn’. Niet voor niets draagt de nieuwe site als ondertitel ‘U maakt het nieuws, wij verzorgen de boodschap’. Binnen de normen van fatsoen en wetgeving is iedereen welkom.

Hoewel de lancering van het nieuwsplatform hiermee inmiddels een feit is wordt er achter de schermen nog hard gebouwd aan de site. Ondertussen wordt de hulp van eenieder gevraagd bij te dragen door een journalistiek stuk aan te dragen of een mening bij een gepubliceerd artikel te geven. De uitgever hoopt hiermee een platform te kunnen gaan bieden voor actieve lezers die zich gewaardeerd voelen.

Voor meer info : www.nieuwsenu.nl